Реализирани проекти

LEAP Проект

puls project 1Подкрепа на деца и млади хора, засегнати от сексуално насилие в Европа, чрез укрепване и улесняване на практиките на участие

За какво е този проект?

LEAP проект е естествено продължение на работата на Фондация “П.У.Л.С.” в областта на подкрепата на деца и млади хора, засегнати от сексуално насилие.

Целта на този проект е да насърчи практиката на участие с деца и млади хора, засегнати от сексуално насилие. Проектът се осъществява от 5 международни партньори в цяла Европа. Искаме да укрепим и подобрим реакциите спрямо  децата жертви на насилие, основавайки се на подход, който поставя детето в центъра и зачита детските права. Нашата работа ще включва практикуващи, които работят с млади хора и деца и млади хора в Обединеното кралство, Холандия, Румъния, България и Унгария.

 

Разработваме програма за обучение, която предлага знания и умения, които практикуващите трябва да развият в рамките на своите организации. Надяваме се, че това ще изгради капацитет за защита и задоволяване на потребностите на жертвите чрез подходи на участието.

Също така разработваме инструментариум за умения за живот и лидерски умения за младите хора, засегнати от сексуално насилие, като това ще бъде осигурено от самите млади хора, за да защитят други деца и млади хора и да се оспори негативното отношение към жертвите на сексуално насилие. Тази работа ще гарантира, че децата и младите хора ще бъдат изслушани и признати за експерти в собствения си живот и този на техните връстници.

Развитието на проекта и материалите, които разработваме, ще бъдат споделени в международен план чрез бюлетини, уеб-семинари и събития. Ако искате да получите повече информация за проекта, моля, свържете се с нас на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Свържете се с нас

  • (+35976) 60 10 10

  •   (+35976) 60 33 60

  • pulse.women@gmail.com

  • pulse.aids@gmail.com

Банкова сметка за дарения

Получател / Титуляр:

Фондация П.У.Л.С.

IBAN: BG54UNCR96601084291413
BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Всички права запазени © 2021. Фондация П.У.Л.С. Уеб агенция Kaya Pro Ltd.

Search