Дарителска кампания
"Отново на училище!"

"Отива си лятото... идва есента" се пее в любима българска песен. 

С идването на есента очакваме и първия учебен ден. Дали обучението ще бъде присъствено или онлайн, вълнението е голямо. Независимо от формата учениците ще имат нужда от нови учебници и учебни помагала, облекло, униформи и други. 

Децата очакват този ден с трепет и надежда да имат възможност да се срещат с приятелите си. Много родители очакват този ден със свито сърце и без възможност да покрият огромните разходи за подготовката на един ученик. 

В началото на учебната година организацията ни ще подкрепи 20 деца на самотни родители или деца без родители, които са настанени в Кризисния ни център. 

Двадесет деца, част от които са сменили своето населено място в бягство от насилието и търсене на спокойствие. Майките на децата получават минимални (а някои никакви) средства, които са крайно недостатъчни за покриване на разходите за униформи, нови учебници и учебни помагала, обувки, облекла.

Имаме нужда от Вашата помощ за да подготвим децата от Кризисния център за пострадали от насилие и ЦСРИ "Татяна Арсова" на Фондация "П.У.Л.С." за новата учебна година.

Средствата, с които разполагаме едва покриват текущите ни разходи за храна и пребиваване на настанените в центъра, а програмата ни за подкрепа не разполага с никакъв бюджет.

Помогнете ни за да подарим едно спокойно и равнопоставено начало на новата учебна година за деца, пострадали от насилие.

Благодарим!

Дарения набираме онлайн в Платформата.бг

Подари сигурност и уют на жени и деца, пострадали от насилие

Фондация „П.У.Л.С.” е организация, която повече от 20 години помага на хора, пострадали от насилие. Всяка година организацията помага на над 350 човека, основно жени и деца. Над 70 човека всяка година получават закрила и временен подслон в кризисния център на организацията.

Кризисният център за временно настаняване често пъти е единствената  им надежда да избягат от насилието и да получат възможност за нов живот без унижения, страх, побоища и  тормоз. Той предоставя защитено пространство, в което жертвите се чувстват приети и разбрани, а тяхното страдание е уважено. Тук е мястото, където жените и техните деца получават сигурност, защита и възможност за възстановяване.

Кризисният център се издържа със средства от държавата и дарения. За съжаление, средствата, с които разполагаме, не винаги позволяват да осигурим на жените и децата всичко необходимо, за да водят нормален начин на живот. Временното жилище често изпитва сериозни финансови затруднение да поддържа нормални битови условия. Спокойствието, уютът, усещането за защита са от ключово значение, за да се преодолее силният емоционален стрес. Нуждаещите се са много, а средства за храна, лекарства, санитарни консумативи, дрехи и други битови потребности не винаги са достатъчни.

Вие може да сте част от спасението на стотици хора! Помогнете ни, за да помогнем!

Вашите дарения ще осигурят хранене, медицински грижи, отопление и др. неотложни нужди на настанените в кризисния център.

Дарете сигурност, спокойствие и уют!

Благодарим ви!

Подкрепете нашите усилия!

БАНКОВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАРЕНИЕ

Получател/Титуляр: Фондация П.У.Л.С.

IBAN: BG54UNCR96601084291413

BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Ако желаете да направите онлайн дарение, моля използвайте формата за дарение.

Дарението се извършва директно в платформата на PayPal и Вашите данни са максимално защитени.

Сайтът на Фондация П.У.Л.С. не записва и няма достъп до Вашата банкова или картова информация!

Форма за онлайн дарение

Моля, използвайте тази форма, за направите дарение за Фондация ПУЛС.

Дарител

Дарения за Фондация ПУЛС

Информация за дарението

лв.
Paypal

Свържете се с нас

  • (+35976) 60 10 10

  •   (+35976) 60 33 60

  • pulse.women@gmail.com

  • pulse.aids@gmail.com

Банкова сметка за дарения

Получател / Титуляр:

Фондация П.У.Л.С.

IBAN: BG54UNCR96601084291413
BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Всички права запазени © 2021. Фондация П.У.Л.С. Уеб агенция Kaya Pro Ltd.

Search